1 d’ag. 2017

ACAH a l'acte de presentació del nou Programa d’harmonització i de reconeixement dels professionals



Els Programes d’Harmonització Farmacoterapèutica del CatSalut es van crear a partir de l’any 2008, amb la finalitat de garantir l’ús racional i l’equitat d’accés als medicaments a Catalunya. Aquests es van desenvolupar de manera progressiva en els àmbits de medicaments orfes, de medicació hospitalària de dispensació ambulatòria i de medicaments d’atenció primària i comunitària.

La participació de més de 150 professionals clínics, experts i representants d’entitats proveïdores és el principal valor del programa, que ha permès assolir fins ara amb escreix els objectius plantejats, i que permet afrontar els nous reptes amb garanties d’èxit. És el nostre desig, per tant, reconèixer aquesta participació i agrair la vostra valuosa contribució en aquest àmbit.

L'acte de presentació del nou Programa d’harmonització i de reconeixement dels professionals, que va ser presidit pel conseller de Salut,  es va fer un reconeixement i agraïment als membres del programa d'harmonització que hi han participat  des de la seva creació, amb l’entrega de diplomes Alhora es van presentar les principals novetats del programa per tal de donar resposta a les noves necessitats i reptes derivats de la continua innovació en l’àmbit farmacològic, per  millorar-ne els aspectes formals i de comunicació, i per  incorporar la participació dels pacients als òrgans decisors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada